Del:
Aktuelt |

Samlet jernbanesektoren på Togakademidagen


Det var fullt hus hos Norske tog under Togakademidagen 4. juni. Det er andre gang Norske tog samler jernbanesektoren til en felles fagdag. Målet med arrangementet er å styrke samarbeidet på tvers av jernbanesektoren og gi deltakerne faglig påfyll. Programmet var fullspekket med innsiktsfulle foredrag fra både nasjonale og internasjonale aktører.

Del:

- Togakademidagen har blitt en viktig samlingsplass for toginteresserte i inn- og utland. Det er en gyllen mulighet til å vise frem hvordan vi jobber innen norsk jernbane, men også til å hente inspirasjon og nye ideer fra våre internasjonale partnere, sier administrerende direktør i Norske tog, Øystein Risan.

Blant deltakerne var operatører, leverandører, vedlikeholdsselskaper, samarbeidspartnere, ansatte i Norske tog og et stort antall internasjonale deltakere. Samferdselsministeren var også til stede for å åpne arrangementet.

- Vi er svært fornøyde med årets Togakademidag og ser allerede frem til neste års arrangement 3. juni 2025, sier prosjektleder i Norske tog, Sille Svenkerud Førner.

Dette var blant innslagene på programmet: